0

بهترین غذاها برای مشکلات سینوسی

بهترین غذاها برای مشکلات سینوسی

بهترین غذاها برای مشکلات سینوسی

در این پست از سایت سرگرمی آناناز قصد داریم به معرفی بهترین غذاها برای مشکلات سینوسی بپردازیم. افرادی که به طور منظم از مشکلات سینوسی رنج می برند ممکن است از دانستن اینکه رژیم غذایی آنها می تواند تأثیر زیادی بر علائم آنها داشته باشد شگفت زده شوند. از آنجایی که رژیم تقریباً 100 درصد از تغذیه مورد نیاز بدن شما را تامین می کند، بی توجهی به غذاهای مهم و خوردن بیش از حد مواد مضر می تواند مشکلات سینوسی را تشدید کند. از سوی دیگر، افزودن برخی مواد غذایی به رژیم غذایی شما ممکن است بتواند علائم شما را در کوتاه مدت تسکین دهد و از بروز مشکلاتی در آینده جلوگیری کند.

برای کمک به تبدیل انباری خود به کابینت دارو، سعی کنید برای مشکلات سینوسی مواد غذایی سالم تهیه کنید:

ماهی و غذای دریایی

ماهی ها نه تنها سرشار از پروتئین با کیفیت هستند، بلکه بسیاری از انواع آن حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نیز هستند. این ترکیبات به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک می کنند. مطالعات نشان داده اند که غذاهای غنی از امگا 3 به جلوگیری از عفونت کمک می کنند و خطر بیماری قلبی و کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهند. متخصصان توصیه می کنند برای بهترین نتیجه، یک تا دو بار در هفته ماهی سرشار از امگا 3 اما حاوی ترکیباتی کم مانند جیوه مصرف کنید.

سبزی ها

بهتر است فهرستی از ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در سبزی‌های برگ‌دار را فهرست کنید تا اینکه سعی کنید همه فواید بی‌شماری برای سلامتی را بشمارید. علاوه بر فیبر غذایی بسیار مهم – جزئی که بسیاری از رژیم های غذایی آمریکایی به شدت فاقد آن هستند – سبزیجات برگ دار می توانند موادی مانند ویتامین A، ویتامین C، ویتامین D، ویتامین K، پتاسیم، کلسیم و سایر مواد معدنی مهم را تامین کنند.

آنها می توانند احساس سیری بیشتری در شما ایجاد کنند و به شما کمک کنند از غذاهای غنی و نشاسته ای که باعث تحریک التهاب و تولید مخاط می شوند اجتناب کنید. پیاز، گوجه‌فرنگی و لیموترش دارای خواص مشابهی هستند و مزیت آن طعم‌دار بودن است.

فلفل تند

فلفل های تند مانند هابانروس، هالاپنو و کاین حاوی ترکیب شگفت انگیزی به نام کپسایسین هستند. این ماده شیمیایی مسئول “گرمای” غذاهای تند است. در حالی که این گرما می تواند واقعاً دردناک باشد، کپسایسین ظرفیت قابل توجهی برای تسکین درد نیز دارد. این پماد در بسیاری از پمادهای ضد درد موضعی یافت می شود و نشان داده شده است که در کاربردهای خاصی التهاب را کاهش می دهد.

تحقیقات دانشگاه سینسیناتی حتی نشان داده است که اسپری بینی حاوی کپسایسین به دست آمده از کاین می تواند علائم مربوط به التهاب سینوس غیر آلرژیک را تسکین دهد. در حالی که ممکن است تمایلی به اسپری کردن فلفل های تند به داخل بینی خود نداشته باشید، می توانید با پختن آن ها در غذاهای خود از مزایای مشابهی برخوردار شوید. یک مزیت اضافه این است که تندی باعث ایجاد احساس “آبریزش بینی” می شود که می تواند به رفع احتقان کمک کند.

عسل

عسل یکی از معدود ترکیبات طبیعی روی کره زمین است که دارای خواص ضد باکتریایی ذاتی است. دانشمندانی که عسل را به کشت های باکتری حاوی سویه های رایج عفونت سینوسی معرفی کردند، به توانایی قابل توجه عسل در از بین بردن باکتری ها پی بردند.

با این حال، هنگامی که بر روی افراد انسانی آزمایش شد، همبستگی از نظر آماری کمتر بود. حداقل، عسل یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده است که می تواند التهاب عفونت های قارچی را تحریک کند. حتی بهتر از آن، عسل می تواند به تسکین گلودردی که اغلب با عفونت های باکتریایی سینوسی همراه است، کمک کند. علاوه بر این، خوردن عسل محلی به بدن شما کمک می کند تا با گرده های منطقه سازگار شود. خوردن منظم آن قبل از فصل بهار می تواند آلرژی فصلی شما را کاهش دهد یا حتی از بین ببرد.

سیر

سیر مدتهاست که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی باورنکردنی آن مورد مطالعه قرار گرفته است. این ویژگی از بسیاری از ترکیبات معطر موجود در گیاه به ویژه ترکیبی به نام آلیسین ناشی می شود.

موسسه لینوس پاولینگ توصیه می‌کند که سیر را به قطعات کوچک خرد کنید و در صورت استفاده در ظروف گرم‌شده به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا بیشترین تاثیر را داشته باشید. خوردن آن به صورت خام بهتر است، اما ممکن است در این فرآیند با نفس درجه سلاح خود بقیه خانه را بترسانید.

چای داغ و سوپ‌های داغ نیز راه‌های عالی برای بازگرداندن مایعات به بدن، کاهش التهاب دردناک و شکستن مخاط هستند. این دستور العمل خوشمزه سوپ شیر نارگیل سالمون و کلم پیچ را امتحان کنید تا شروع به خوردن غذای سالم کنید – سعی کنید مقداری سیر تازه خرد شده و کمی آهک به اندازه کافی اضافه کنید!

اگر نگرانی های جدی پزشکی در مورد عفونت سینوسی مزمن خود دارید، باید علاوه بر تنظیم رژیم غذایی، به دنبال درمان پزشکی حرفه ای نیز باشید.

 

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر