نکاتی برای بودادن آجیل

نکاتی برای بودادن آجیل

نکاتی برای بودادن آجیل

نکاتی برای بودادن آجیل

مغزها را در سینی ریخته، روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم

 

نکات مهم و اصولی در تهیه آجیل خانگی

مغز‌ها و دانه ها را به صورت جداگانه بو دهید، زیرا بعضی از مغز‌ها برای بو داده شدن به حرارت کمتری نیاز دارند و بعضی حرارت بیشتری لازم دارند.

درجه حرارت و زمان مورد نیاز برای خشک کردن و بو دادن آجیل بستگی به حجم و خشکی آن دارد.

 

در حین بو دادن آجیل مرتب آن را به هم بزنید تا نسوزد.

در صورتی که تمایل دارید، نمک به صورت سفید روی سطح آجیل بچسبد، کمی نشاسته (به اندازه نمک) در آب حل کنید.

 

برای بودادن فندق بهتر است از فر استفاده کنید تا کاملا باز شود. برای این منظور:

فر را روی حرارت ۱۳۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

فندق ها را در سینی فر چیده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از گذشت این زمان، فندق ها را از فر خارج کرده و در یک پارچه تمیز قرار دهید.

 

پارچه را ببندید و اجازه دهید فندق ها به مدت ۵ دقیقه خنک شوند.

فندق ها را به آرامی ماساژ دهید تا پوست آن ها جدا شود.

با این روش هم پوست فندق به راحتی جدا می‌شود و هم فندق ترد و برشته می شود.

 

بودادن فندق داخل ماهیتابه:

ابتدا پوست نازک فندق ها را بگیرید و روی پوست آن ها یک قاچ به صورت به اضافه بدهید و داخل تابه بریزید و کمی هم بزنید و سپس درب آن را بگذارید و به صورت مدام هم بزنید بعد از کمی هم زدن روی آن آب و نمک بریزید و با حرارت ملایم به صورت مداوم هم بزنید تا زمانی که خشک شوند اگر ترش مزه دوست دارید مقداری آبلیمو با آب و نمک به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید که فندق ها نسوزند.

 

تهیه آجیل بو داده در فر :

در این بخش برای آن دسته از عزیزانی که مایکروویو نداشته و یا تمایل دارند با فر این کار انجام دهند، تهیه آجیل بو داده در فر را آورده ایم. از فر در خصوص تخمه کدو، آفتابگردان با این ترتیب می توان استفاده کرد در غیر این صورت باید مدت زمان آن را کمتر کرده و دفعات هم زدن را نزدیک بهم کرد؛ برای شروع مغز مورد نظر را آماده کنید (اگر از تخم کدو استفاده می کنید آن ها را شسته و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود)، سینی فر را چرب کرده و آجیل مورد نظر را کف آن بریزید و نمک بپاشید همچنین با استفاده از آبپاش تمیز روغن را روی آجیل ها نیز اسپری کنید؛ سپس سینی برای مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید و هر 5 یا 10 دقیقه آن را هم بزنید؛ آجیل بو داده شما آماده است.

 

احتمالا با خود بگویید آجیل بو داده باید بدون روغن باشد. هر چند که بودادن به معنای خشک کردن آب اضافی مغز و دانه هایی چون گندم می باشد می توان برای خوش طعم کردن آن از روغن و نمک استفاده کرد، هر چند که بو دادن صحیح برای از بین بردن آب اضافی است و نیازی به طعم دهنده ها ندارد‌.

 

برای بودادن فندق بهتر است از فر استفاده کنید تا کاملا باز شود

 

با استفاده از فر :

مغزها را در سینی بریزید و روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار بدهید.

مشروط بر اینکه گه گاه آنها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت برشته شوند.

 

نکته: باید توجه داشت زمانی که بادام مرطوب است نمک بزنید تا کمی شور شود.

در مغز پسته یک قاشق مرباخوری نمک و یک استکان آب بریزید تا نمک جذب شود بعد آن را برشته کنید.

 

با استفاده از مایکروفر :

آجیل را در ظرفی تخت بریزید و مخلوطی از آب، آبلیمو، نمک و زعفران را به آن اضافه کنید.

 

مراحل دستور بو دادن آجیل :

ظرف را بدون درپوش به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با درجه حداکثر در دستگاه گذاشته و در این فاصله یک بار آن را زیر و رو کنید.

می توان به مواد بالا بنا به سلیقه خود کمی گلپر، فلفل سیاه، شکر و یا اقلام آجیل شیرین را اضافه کرد.

بهتر است نخود را جداگانه تفت دهید زیرا اگر با بقیه مواد بریزید امکان دارد بسوزد.

 

نکته :

دستور فوق برای مایکروفرهایی است که حداکثر قدرت آنها ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ وات باشد در صورتی که قدرت دستگاه شما کمتر یا بیشتر بود زمان پخت را متناسب با آن کم و زیاد کنید تا نتیجه لازم را بگیرید.

 

وقتی آب تبخیر می شود، نمک در کف تابه رسوب کرده، سیاه می گردد.

بدین جهت بهتر است بلافاصله بعد از تبخیر آب، تابه عوض شود و کار بو دادن در تابه دیگری ادامه یابد تا دانه ها خوشرنگ شوند.

زمان پخت بستگی به مقدار مواد دارد.

دارویی جدید برای درمان اگزمای پوست

دارویی جدید برای درمان اگزمای پوست

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به ساخت کرمی جدید برای درمان اگزمای پوستی شده است.

یکی از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی موفق به تولید داروی دانش‌بنیان جدید برای آبرسانی به پوست‌هایی که در اثر بیماری‌های اگزما، دیابت و تیروئید دچار مشکل شده‌اند، شده است.

گاهی اوقات بیماری‌های اگزمایی سبب می‌شوند تا پوست بدن افراد دچار مشکلات مختلف شوند و این داروی جدید می‌تواند پوست‌های بیمار و خشک را درمان کند و سبب سالم شدن آنها شود.

کرم جدید دارویی برای درمان بیماری‌های پوستی

این داروی جدید که بر پایه گیاهان دارویی و همچنین برخی از مواد شیمیایی ساخته شده است، می‌تواند در مدت زمان کوتاه پوست بدن افراد را تحت درمان قرار دهد و آن را مثل روز اول کند.

در حال حاضر این دارو که در غالب یک کرم است در شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولید می‌شود و بسیاری از بیماران را تحت پوشش قرار می‌دهد.

طرز تهیه استیک و سیب‌زمینی

طرز تهیه استیک و سیب‌زمینی

مواد لازم:
برش استیک ریب آی
رزماری به مقدار لازم
فلفل و نمک به مقدار دلخواه
سیب‌زمینی به تعداد دلخواه
مریم‌گلی به مقدار دلخواه
پوست لیموی رنده شده به میزان لازم
روغن زیتون فرابکر به مقدار لازم
لیمو یک عدد
یک دسته شابانک

استیک به تنهایی یک غذای عالی است اما حتی یک غذای عالی هم می‌توان با مخلفات مناسب بهتر کرد. در این ویدیو سیب‌زمینی گریل شده نیز به استیک اضافه می‌شود و با ادویه‌های مناسب و پخش چربی گوشت روی استیک ترکیبی عالی درست می‌شود. طرز تهیه این ترکیب را در ویدیو ببنید.

عکس بازیگران ایرانی

عکس بازیگران ایرانی

امروز یک آلبوم دیدنی از تصاویر بازیگران ایرانی را جمع آوری کرده ایم، دراین آلبوم یک دورهمی کوچک از بهترین بازیگران ترند حال حاضر را تدارک دیده ایم، از نیوشا ضیغمی و نوید محمد زاده تا پریناز ایزدیار و هستی مهدوی، بهترین شات ها از بهترین بازیگران را می‌بینیم، عکس های این قسمت هم از لنز دوربین خانم مریم رضوی گذر کرده اند. با ما در سایت تفریحی سرگرمی آناناز همراه باشید.

عکس سحر دولتشاهی
عکس ماهور الوند
عکس نرگس آبیار
عکس لیلا حاتمی
عکس پژمان جمشیدی
عکس هستی مهدوی
عکس هومن سیدی
عکس سعید مشهور
عکس لیلا بلوکات
عکس نیکی کریمی
عکس حامد بهداد
عکس مهرداد صدیقیان
عکس بهاره کیان افشار
عکس پیمان معادی و همسرش
عکس استاد محمد کشاورز
عکس مهناز افشار و بهاره کیان افشار
عکس بهنوش بختیاری
عکس کوروش تهامی
عکس طناز طباطبایی
عکس خاطره اسدی
عکس ساره بیات
عکس لیندا کیانی
عکس پریناز ایزدیار و طناز طباطبایی
عکس ترلان پروانه
عکس آنا نعمتی
عکس مونا فرجاد
عکس نوید جان محمدزاده
عکس اصغر فرهادی
عکس هدی زین العابدین

 

 

خروج از نسخه موبایل